Distrikt 2330

Rotaryåret 2022-2023 har precis börjat och årets guvernör i vårt distrikt 2330 heter Viveka Larsson och hon är medlem i Bollnäs Rotaryklubb

Jag har fått förtroendet att som guvernör leda detta fina distrikt under kommande verksamhetsår och ser med glädje och spänning fram emot uppgiften säger Viveka och fortsätter, vi står inför ett nytt Rotary-år med förhoppning om att åter få träffas och kunna återgå till en mera normal verksamhet i våra klubbar. 

RI-presidentens tema för året är ”Imagine Rotary” och det tolkar hon som att det bara är fantasin som sätter gränser för allt bra Rotary kan göra. Efter ett par år på sparlåga, hoppas Viveka att vi med engagemang och glädje kan komma igång med medlemsrekrytering och nya, relevanta projekt. Hon avslutar med "Rotary är fantastiskt, Rotary behövs!"

Vår nytillträdda DG önskar er alla en skön och avkopplande sommar och hon längtar efter att få besöka alla trevliga klubbar i höst. Vi hoppas också få se många av er på distriktskonferensen som vi planerar i Bollnäs den 22-23 oktober.