Guvernör 2022-2023

måndag 23 maj 2022

Hej alla Rotarianer i distrikt 2330!

Mitt namn är Viveka Larsson och jag tillhör Bollnäs RK.

Jag har fått förtroendet att som guvernör leda detta fina distrikt under kommande verksamhetsår och ser med glädje och spänning fram emot uppgiften.

Vi står inför ett nytt Rotary-år med förhoppning om att åter få träffas och kunna återgå till en mera normal verksamhet i våra klubbar.

RI-presidentens tema för året är ”Imagine Rotary” och det tolkar jag som att det bara är fantasin som sätter gränser för allt bra Rotary kan göra. Efter ett par år på sparlåga, hoppas jag vi med engagemang och glädje kan komma igång med medlemsrekrytering och nya, relevanta projekt.

Rotary är fantastiskt, Rotary behövs!

Jag önskar er alla en skön och avkopplande sommar och längtar efter att få besöka alla trevliga klubbar i höst.

Vi hoppas också få se många av er på distriktskonferensen som vi planerar i Bollnäs den 22-23 oktober.